Set “Moje krštenje”

33,05  (249,02 kn) 42,35  (319,09 kn)

Divno poklon pakiranje koje će ostati kao uspomena na poseban dan primanja prvog sakramenta. Poklon paket sadrži: ukrasnu kutiju ukrašenu s printom, krsnu košuljicu, čestitku i predivnu široku svijeću promjera 4 cm, dugu 40 cm. Birati možete boju ukrasa na svijeći, a mi ćemo cijelu personalizaciju prilagoditi odabranoj svijeći i javiti Vam se s prijedlogom dizajna nakon provedene uplate.

Ukoliko želite neku drugu svijeću iz naše ponude ostavite nam naziv svijeće u napomeni na kraju kupovine uz informacije za personalizaciju: ime/ ime i daum.

Maramica se naručuje odvojeno ovdje.

Za izradu personaliziranog seta nam treba 2-3 dana od izvršenja uplate. Personalizirani proizvodi se izrađuju nakon provdene uplate, ne šalju se pouzećem.

Recenzije

Još nema recenzija.

Budite prvi koji će recenzirati “Set “Moje krštenje””

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Cijena dostave nije uključena u cijenu proizvoda. Prilikom završavanja kupovine biti će naznačena cijena dostave ili da je dostava besplatna.

Pošiljke dostavljamo GLS-om (33,00 kn). HP će u istom iznosu dostaviti samo na manje otoke na koje GLS ne vrši dostavu.

GLS šalje SMS i E-mail s vremenom isporuke te se najavljuje pozivom prije preuzimanja dok ćete HP pošiljku možda morati podići u poštanskom uredu.

Narudžbe iznad 500,00kn imaju besplatnu dostavu.

Troškovi dostave su transparentni i vidljivi tijekom procesa plaćanja. Nema skrivenih ili dodatnih troškova prilikom naručivanja naših proizvoda ili usluga.

Povezani proizvodi

Iz istog kataloga