Set “Moje krštenje”

45,00 59,00 

Divno poklon pakiranje koje će ostati kao uspomena na poseban dan primanja prvog sakramenta krštenja. Poklon paket sadrži: ukrasnu kutiju ukrašenu printom, krsnu košuljicu s čipkom, čestitku i predivnu široku svijeću promjera 4 cm, dugu 40 cm. Birati možete boju ukrasa na svijeći, a mi ćemo cijelu personalizaciju prilagoditi odabranoj svijeći i javiti Vam se s prijedlogom dizajna nakon provedene uplate.

Ukoliko želite neku drugu svijeću iz naše ponude ostavite nam naziv svijeće u napomeni na kraju kupovine.

Za izradu personaliziranog seta nam treba 2-3 dana od izvršenja uplate. Personalizirani proizvodi se izrađuju nakon provedene uplate, ne šalju se pouzećem.

1 recenzija za Set “Moje krštenje”

 1. Tina Zilic (Potvrđen vlasnik)

  Dragi Lollipop,
  predivan i prekrasan set kao i haljinica, trakica i turban koji smo naručili. Sve je stiglo uredno zapakirano i u rekordnom roku. Sve preporuke za Vas i Vaše proizvode; već sam imala i par upita gdje sam kupila sve za moju djevojčicu.
  Lijep pozdrav od nas dvije! ❤️

  • Maja Blazek (Potvrđen vlasnik)

   Hvala puno na predivom komentaru, a još više na toploj preporuci ❤️

Samo logirani kupci koji su kupili ovaj proizvod mogu napisati recenziju.

Cijena dostave nije uključena u cijenu proizvoda. Prilikom završavanja kupovine biti će naznačena cijena dostave ili da je dostava besplatna.

Pošiljke dostavljamo GLS-om (5,50 EUR). HP će u istom iznosu dostaviti samo na manje otoke na koje GLS ne vrši dostavu.

GLS šalje SMS i E-mail s vremenom isporuke te se najavljuje pozivom prije preuzimanja dok ćete HP pošiljku možda morati podići u poštanskom uredu.

Narudžbe iznad 70,00 EUR imaju besplatnu dostavu.

Troškovi dostave su transparentni i vidljivi tijekom procesa plaćanja. Nema skrivenih ili dodatnih troškova prilikom naručivanja naših proizvoda ili usluga.

Povezani proizvodi

Iz istog kataloga