Set “Moje krštenje”

45,00  (339,05 kn) 59,00  (444,54 kn)

Divno poklon pakiranje koje će ostati kao uspomena na poseban dan primanja prvog sakramenta krštenja. Poklon paket sadrži: ukrasnu kutiju ukrašenu printom, krsnu košuljicu s čipkom, čestitku i predivnu široku svijeću promjera 4 cm, dugu 40 cm. Birati možete boju ukrasa na svijeći, a mi ćemo cijelu personalizaciju prilagoditi odabranoj svijeći i javiti Vam se s prijedlogom dizajna nakon provedene uplate.

Ukoliko želite neku drugu svijeću iz naše ponude ostavite nam naziv svijeće u napomeni na kraju kupovine.

Za izradu personaliziranog seta nam treba 2-3 dana od izvršenja uplate. Personalizirani proizvodi se izrađuju nakon provedene uplate, ne šalju se pouzećem.

Recenzije

Još nema recenzija.

Samo logirani kupci koji su kupili ovaj proizvod mogu napisati recenziju.

Cijena dostave nije uključena u cijenu proizvoda. Prilikom završavanja kupovine biti će naznačena cijena dostave ili da je dostava besplatna.

Pošiljke dostavljamo GLS-om (33,00 kn). HP će u istom iznosu dostaviti samo na manje otoke na koje GLS ne vrši dostavu.

GLS šalje SMS i E-mail s vremenom isporuke te se najavljuje pozivom prije preuzimanja dok ćete HP pošiljku možda morati podići u poštanskom uredu.

Narudžbe iznad 500,00kn imaju besplatnu dostavu.

Troškovi dostave su transparentni i vidljivi tijekom procesa plaćanja. Nema skrivenih ili dodatnih troškova prilikom naručivanja naših proizvoda ili usluga.

Povezani proizvodi

Iz istog kataloga