“Moje krštenje” rozi set

33,05  (249,02 kn) 42,34  (319,01 kn)

Divno poklon pakiranje koje će ostati kao uspomena na poseban dan primanja prvog sakramenta. Poklon paket sadrži: ukrasnu kutiju ukrašenu s printom, krsnu košuljicu s izvezenim malim anđelom, čestitku i predivnu široku svijeću promjera 3 cm, dugu 40 cm koja ima haljinicu od bijelog tila i ručno rađene ukrase. Svijeću birate sami iz kataloga «Svijeće».

Ime svijeće koju želite u poklon paketu Moje krštenje stavite u “Napomenu” u košarici prije završavanja kupovine. Ako ne želite izmjenu svijeće, stavit ćemo model koji je na fotografijama seta “Diamond heart” plava svijeća.

Ukoliko se odlučite za opciju personalizirane krsne košuljice i/ ili svijeće u «Napomeni» uz ime svijeće ostavite i sve informacije za personalizaciju te ćemo Vam se javiti s prijedlogom dizajna prije izrade. Boju dizajna ćemo prilagoditi boji odabrane svijeće.

Za izradu personaliziranog seta nam treba 2-3 dana od izvršenja uplate. Personalizirani proizvodi se izrađuju nakon provdene uplate, ne šalju se pouzećem.

1 recenzija za “Moje krštenje” rozi set

  1. Ana

    Predivan set, po želji ga možete personalizirati, praktično i odmah spremno za poklon.

Napiši recenziju

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Cijena dostave nije uključena u cijenu proizvoda. Prilikom završavanja kupovine biti će naznačena cijena dostave ili da je dostava besplatna.

Pošiljke dostavljamo GLS-om (33,00 kn). HP će u istom iznosu dostaviti samo na manje otoke na koje GLS ne vrši dostavu.

GLS šalje SMS i E-mail s vremenom isporuke te se najavljuje pozivom prije preuzimanja dok ćete HP pošiljku možda morati podići u poštanskom uredu.

Narudžbe iznad 500,00kn imaju besplatnu dostavu.

Troškovi dostave su transparentni i vidljivi tijekom procesa plaćanja. Nema skrivenih ili dodatnih troškova prilikom naručivanja naših proizvoda ili usluga.

Povezani proizvodi

Iz istog kataloga