Vreća JEDNOROZI

11,81  (88,98 kn) 42,47  (319,99 kn)

Vreća za spremanje vrtićke posteljine i nošenje na pranje. Materijal vreće je komabinacija posteljnog platna i pamučnog bijelog posteljnog satena tako da ju možete staviti na pranje zajedno s posteljinom.

Dimenzije vreće: 70×50 cm/ sastav: 100% pamuk.

Možete birati vreću bez personalizaciju, s personalizacijom u obliku printa (+30kn) ili u obliku glitter naljepnice (+40kn). Personalizacije vrijedi za jedan proizvod ili cijeli set (vreća i ruksak).

  • Cijeli set za vrtić uključuje: posteljinu (jastučnica 35×45 cm/ 120x 75cm)+ vreću za posteljinu (70x 50cm)+ ruksak za papučice i pidžamicu 45x35cm. Cijeli set se izrađuje od istog uzorka, a za izradu je potrebno 2 tjedna od zaprimanja uplate jer personalizirane proizvode kao i one po narudžbi radimo isključivo nakon provedene uplate.
  • NAPOMENA: posteljinu radimo po narudžbi pa nam javite ako trebate druge dimenzije navlake i jastučnice. 

Recenzije

Još nema recenzija.

Samo logirani kupci koji su kupili ovaj proizvod mogu napisati recenziju.

Cijena dostave nije uključena u cijenu proizvoda. Prilikom završavanja kupovine biti će naznačena cijena dostave ili da je dostava besplatna.

Pošiljke dostavljamo GLS-om (33,00 kn). HP će u istom iznosu dostaviti samo na manje otoke na koje GLS ne vrši dostavu.

GLS šalje SMS i E-mail s vremenom isporuke te se najavljuje pozivom prije preuzimanja dok ćete HP pošiljku možda morati podići u poštanskom uredu.

Narudžbe iznad 500,00kn imaju besplatnu dostavu.

Troškovi dostave su transparentni i vidljivi tijekom procesa plaćanja. Nema skrivenih ili dodatnih troškova prilikom naručivanja naših proizvoda ili usluga.

Povezani proizvodi

Iz istog kataloga