Vreća VOZILA i posteljina

Ovog proizvoda trenutno nema na skladištu te je nedostupan

Vreća za spremanje vrtićke posteljine i nošenje kući  na pranje. Materijal vreće je kombinacija posteljnog platna i pamučnog bijelog posteljnog satena tako da ju možete staviti na pranje zajedno s posteljinom.

Možete birati vreću bez personalizaciju, s personalizacijom u obliku printa (3,98 €) ili u obliku glitter naljepnice (5,31 €). Personalizacije vrijedi za jedan proizvod ili cijeli set (vreća i ruksak).

Sastav: 100% pamuk, osim dekice koja je rađena od poliesterskog vlakna.

  • Dimenzije vreće za posteljinu: 70×50 cm.
  • Ruksak za rezervnu robicu je dimenzije: 40x32cm.
  • Posteljina je dimenzija: jastučnica 35×45 cm/ navlaka za dekicu ili poplun 120x 75cm. Regularna cijena posteljine je 17,19 € ukoliko želite da ju izradimo prema Vašim mjerama. U setu su sa 30% popusta= 12,54 €.
  • Jastuk i dekica iz seta su odgovarajućih dimenzija.

Recenzije

Još nema recenzija.

Samo logirani kupci koji su kupili ovaj proizvod mogu napisati recenziju.

Cijena dostave nije uključena u cijenu proizvoda. Prilikom završavanja kupovine biti će naznačena cijena dostave ili da je dostava besplatna.

Pošiljke dostavljamo GLS-om (5,50 EUR). HP će u istom iznosu dostaviti samo na manje otoke na koje GLS ne vrši dostavu.

GLS šalje SMS i E-mail s vremenom isporuke te se najavljuje pozivom prije preuzimanja dok ćete HP pošiljku možda morati podići u poštanskom uredu.

Narudžbe iznad 70,00 EUR imaju besplatnu dostavu.

Troškovi dostave su transparentni i vidljivi tijekom procesa plaćanja. Nema skrivenih ili dodatnih troškova prilikom naručivanja naših proizvoda ili usluga.

Povezani proizvodi

Iz istog kataloga