Vreća za posteljinu ROZA

15,79  (118,97 kn) 21,11  (159,05 kn)

Vreća za spremanje vrtićke posteljine i nošenje kući na pranje. Materijal vreće je komabinacija debljeg rozog kepera i pamučnog bijelog satena tako da ju možete staviti na pranje zajedno s posteljinom.

Dimenzije vreće: 70×50 cm.

Ime za personalizaciju nam ostavite u “NAPOMENI” na kraju kupovine. Vizual šaljemo u roku 1-2 radna dana nakon zaprimljene narudžbe, a toliko nam je potrebno i za izradu vreće nakon Vašeg odobrenja.

Personalizirane proizvode radimo nakon provedene uplate pa Vas ljubazno molimo da na kraju kupovine odaberete virmansko plaćanje.

Kao primjer kombinacije “printa i glittera” smo stavili nekoliko vreća rađenih prošle godine. Ove godine radimo isključivo dvobojne vreće, nema mogućnosti izrade cijelih jednobojnih rozih vreća s velikim printom.

Recenzije

Još nema recenzija.

Samo logirani kupci koji su kupili ovaj proizvod mogu napisati recenziju.

Cijena dostave nije uključena u cijenu proizvoda. Prilikom završavanja kupovine biti će naznačena cijena dostave ili da je dostava besplatna.

Pošiljke dostavljamo GLS-om (33,00 kn). HP će u istom iznosu dostaviti samo na manje otoke na koje GLS ne vrši dostavu.

GLS šalje SMS i E-mail s vremenom isporuke te se najavljuje pozivom prije preuzimanja dok ćete HP pošiljku možda morati podići u poštanskom uredu.

Narudžbe iznad 500,00kn imaju besplatnu dostavu.

Troškovi dostave su transparentni i vidljivi tijekom procesa plaćanja. Nema skrivenih ili dodatnih troškova prilikom naručivanja naših proizvoda ili usluga.

Povezani proizvodi

Iz istog kataloga