Coco Marin

6,57 13,14 

Mornarska bodi haljina ima tamno plavi 100% pamučni donji dio (bodi) i prugastu haljinicu koja dolazi preko bodića, ali sve u jednom komadu radi lakšeg oblačenja novorođenčadi i beba. 🙂

Tanka i lagana haljinica super je izbor za vruće ljetne dane. Haljina ima praktično oblačenje pomoću malih drukera na donjem dijelu bodića i na leđima.

Možete birati između bodi haljinice na vertikalne prugice koja je rađena u kombinaciji super laganog ljetnog 100% pamučnog popelina od kojeg se rade ljetne košuljice ili bodi haljinice na horizontalne prugice rađene od 100% pamučnog jerseya (materijala za baby bodiće).

Recenzije

Još nema recenzija.

Samo logirani kupci koji su kupili ovaj proizvod mogu napisati recenziju.

Cijena dostave nije uključena u cijenu proizvoda. Prilikom završavanja kupovine biti će naznačena cijena dostave ili da je dostava besplatna.

Pošiljke dostavljamo GLS-om (5,50 EUR). HP će u istom iznosu dostaviti samo na manje otoke na koje GLS ne vrši dostavu.

GLS šalje SMS i E-mail s vremenom isporuke te se najavljuje pozivom prije preuzimanja dok ćete HP pošiljku možda morati podići u poštanskom uredu.

Narudžbe iznad 70,00 EUR imaju besplatnu dostavu.

Troškovi dostave su transparentni i vidljivi tijekom procesa plaćanja. Nema skrivenih ili dodatnih troškova prilikom naručivanja naših proizvoda ili usluga.

Povezani proizvodi

Iz istog kataloga