LU set MINNIE

27,00 

LU trakice karakterizira jako veeeeelika fotogenična mašna (16cm), ali možete birati i nešto manju od 12cm.

  • Mašne su rađene od čvrstog nerastezljivog materijala (50%pamuk 50%poliester) kao i trakice za velike djevojčice i odrasle (vel. 46 i 52cm) na koje je našivena guma za elastičnost.
  • Manje trakice opsega 32, 36 i 40cm rađene su od mekog rastezljivog pamučnog materijala obogaćenog elastinom (sastav: 96% pamuk 4% elasrin) zato da bude što udobnije za male bebine glave. Ove trakice ujedno dolaze i u dvije različite širine: standardna LU širina i duplo šira (7cm) koja lijepo prekrije uši i glavu.

Trakice moraju biti u rastegu da bi stajale na glavi i držale veliku mašnu. Uz opseg trakice smo dodali i dob djevojčica za lakšu orijentaciju.

Veličine prema godištu i opsegu:

  • 0-2 mj./ opseg trakice 32-36cm (dolazi s manjom mašnom od 12cm)
  • 2-12 mj./ opseg trakice 36-40cm
  • 1-2 god./ opseg trakice 40-46cm
  • 2-8 god./ opseg trakice 46-52cm
  • teens-odrasli/ opseg trakice 52-60cm

Recenzije

Još nema recenzija.

Samo logirani kupci koji su kupili ovaj proizvod mogu napisati recenziju.

Cijena dostave nije uključena u cijenu proizvoda. Prilikom završavanja kupovine biti će naznačena cijena dostave ili da je dostava besplatna.

Pošiljke dostavljamo GLS-om (5,50 EUR). HP će u istom iznosu dostaviti samo na manje otoke na koje GLS ne vrši dostavu.

GLS šalje SMS i E-mail s vremenom isporuke te se najavljuje pozivom prije preuzimanja dok ćete HP pošiljku možda morati podići u poštanskom uredu.

Narudžbe iznad 70,00 EUR imaju besplatnu dostavu.

Troškovi dostave su transparentni i vidljivi tijekom procesa plaćanja. Nema skrivenih ili dodatnih troškova prilikom naručivanja naših proizvoda ili usluga.

Povezani proizvodi

Iz istog kataloga