Tetra set 5/1

17,92 

Set tetra pelena je super poklon za darivanje beba. Upojnih tetrica nikad dosta tako da je ovo jako praktičan set koji će se koristiti svaki dan, a natpisi i ilustracije će oduševiti svakog roditelja i osigurati super fotkice 🙂

Postoje dva načina kako naručiti Tetra set: ili sve Tetrice izabirete sami ili naručujete unaprijed pripremljeni set sa slike.

  1. PERSONALIZIRANI SET kojeg slažete sami.
  • Cijena tetra seta je zapravo zbroj tetrica u tom setu. Set možete napraviti sami na način da 5 željenih tetrica iz našeg kataloga stavite u košaricu i završite kupovinu, a u napomeni na kraju kupovne navedete «Tetra set+ ime za privjesnicu».
  • Ako ste u tetra set stavili personaliziranu tetricu tada ćemo Vam se javiti s prijedlogom dizajna prije izrade u roku 1-2 radna dana.
  1. STANDARNI TETRA SET sadrži:
  • 4 tetra pelene s natpisom/ ilustracijom po vlastitom izboru.
  • 1 pom pom tetricu koja je ujedno i lagani ljetni pokrivač i  marama za dojenje.
  • ukrasnu Lollipop kutiju sa satenskom mašnom i personaliziranom privjesnicom (ime djevojčice ili dječaka nam ostavite u napomeni prilikom završavanja kupovine)
  • Možete birati između plavog, rozog ili unisex Tetra seta.

Recenzije

Još nema recenzija.

Samo logirani kupci koji su kupili ovaj proizvod mogu napisati recenziju.

Cijena dostave nije uključena u cijenu proizvoda. Prilikom završavanja kupovine biti će naznačena cijena dostave ili da je dostava besplatna.

Pošiljke dostavljamo GLS-om (5,50 EUR). HP će u istom iznosu dostaviti samo na manje otoke na koje GLS ne vrši dostavu.

GLS šalje SMS i E-mail s vremenom isporuke te se najavljuje pozivom prije preuzimanja dok ćete HP pošiljku možda morati podići u poštanskom uredu.

Narudžbe iznad 70,00 EUR imaju besplatnu dostavu.

Troškovi dostave su transparentni i vidljivi tijekom procesa plaćanja. Nema skrivenih ili dodatnih troškova prilikom naručivanja naših proizvoda ili usluga.

Povezani proizvodi

Iz istog kataloga