Milestone podloga Br. 1

Ovog proizvoda trenutno nema na skladištu te je nedostupan

Podloge za fotografiranje beba i obilježavanje svih velikih prekretnica u njihovom rastu i razvoju. Personalizirane podloge su divan poklon za svako novorođenče.

  • Dimenzije podloge: 120x 100cm. Uz podlogu dobivate i dva predivna okvirića nastala 3d printanjem, netoksičnim i biorazgradivim PLA materijalom nastalim iz škroba.
  • Print je rađen digitalnim printom direktno na podlogu bojama na bazi vode koje ulaze u samo taknje i nisu primjetne na dodir. Boju kao i materijal krasi certifikat kvalitete Oeko-tex Standard 100. Podloga se može prati na temperaturi do 40 stupnjeva.

Kako odabrati podlogu?

  1. Odaberite boju ilustracije/ printa. Svaka kompozicija ima 3 boje: rozu/ plavu/ neutralnu.
  2. Izaberite da li želite da printamo dizajn na tetra platnu koje ima jače izražene niti tkanja ili posteljnom satenu koji je gladak i gušći. Oba materijala su 100% pamuk, obje podloge radimo duplo (dupli materijal) kako bi fotografije bile još ljepše, ali su materijali drugačije u teksturi.
  3. Podlogu možemo dodatno ukrasiti s pom-pomima u boji kojoj želite (boju pom poma prilagođavamo bojama printa ili nam u napomeni napišite boju koju želite).
  4. U «Napomeni» na kraju kupovine nam ostavite i ime za personalizaciju, a mi ćemo Vam se javiti kroz 1-2 radna dana s prijedlogom dizajna prije izrade ili dogovorom oko izrade ako će ostati još nekih detalja za dogovor.
  5. Ako želite boje prilagoditi sobici ili osobnim željama, a ne nalazite ih u standardnoj ponudi naših ilustracija tada je za Vas opcija: «izrada po dogovoru». Nakon odabrane opcije ćemo se javiti u roku 1-2 radna dana i dogovoriti sve izmjene koje želite i napraviti dizajn po narudžbi.
  6. Podloge za blizance spadaju u kategoriju: «izrada po dogovoru», a dimenzije su: 150x100cm.

Personalizirane proizvode poput ove podloge radimo nakon provedene uplate pa Vas ljubazno molimo da na krajukupovine odaberete virmansko plaćanje.

Povezani proizvodi

Iz istog kataloga

Izbornik