Milestone podloga Br. 1

Ovog proizvoda trenutno nema na skladištu te je nedostupan

Podloge za fotografiranje beba i obilježavanje svih velikih prekretnica u njihovom rastu i razvoju. Personalizirane podloge su divan poklon za svako novorođenče.

  • Dimenzije podloge: 120x 100cm. Uz podlogu dobivate i dva predivna okvirića nastala 3d printanjem, netoksičnim i biorazgradivim PLA materijalom nastalim iz škroba.
  • Print je rađen digitalnim printom direktno na podlogu bojama na bazi vode koje ulaze u samo taknje i nisu primjetne na dodir. Boju kao i materijal krasi certifikat kvalitete Oeko-tex Standard 100. Podloga se može prati na temperaturi do 40 stupnjeva.

Kako odabrati podlogu?

  1. Odaberite boju ilustracije/ printa. Svaka kompozicija ima 3 boje: rozu/ plavu/ neutralnu.
  2. Izaberite da li želite da printamo dizajn na tetra platnu koje ima jače izražene niti tkanja ili posteljnom satenu koji je gladak i gušći. Oba materijala su 100% pamuk, obje podloge radimo duplo (dupli materijal) kako bi fotografije bile još ljepše, ali su materijali drugačije u teksturi.
  3. Podlogu možemo dodatno ukrasiti s pom-pomima u boji kojoj želite (boju pom poma prilagođavamo bojama printa ili nam u napomeni napišite boju koju želite).
  4. U «Napomeni» na kraju kupovine nam ostavite i ime za personalizaciju, a mi ćemo Vam se javiti kroz 1-2 radna dana s prijedlogom dizajna prije izrade ili dogovorom oko izrade ako će ostati još nekih detalja za dogovor.
  5. Ako želite boje prilagoditi sobici ili osobnim željama, a ne nalazite ih u standardnoj ponudi naših ilustracija tada je za Vas opcija: «izrada po dogovoru». Nakon odabrane opcije ćemo se javiti u roku 1-2 radna dana i dogovoriti sve izmjene koje želite i napraviti dizajn po narudžbi.
  6. Podloge za blizance spadaju u kategoriju: «izrada po dogovoru», a dimenzije su: 150x100cm.

Personalizirane proizvode poput ove podloge radimo nakon provedene uplate pa Vas ljubazno molimo da na krajukupovine odaberete virmansko plaćanje.

Povezani proizvodi

Nije pronađen nijedan rezultat.

Iz istog kataloga

Nije pronađen nijedan rezultat.