Milestone podloga Br. 1

Ovog proizvoda trenutno nema na skladištu te je nedostupan

Podloge za fotografiranje beba i obilježavanje svih velikih prekretnica u njihovom rastu i razvoju. Personalizirane podloge su divan poklon za svako novorođenče.

  • Dimenzije podloge: 120x 100cm. Uz podlogu dobivate i dva predivna okvirića nastala 3d printanjem, netoksičnim i biorazgradivim PLA materijalom nastalim iz škroba.
  • Print je rađen digitalnim printom direktno na podlogu bojama na bazi vode koje ulaze u samo taknje i nisu primjetne na dodir. Boju kao i materijal krasi certifikat kvalitete Oeko-tex Standard 100. Podloga se može prati na temperaturi do 40 stupnjeva.

Kako odabrati podlogu?

  1. Odaberite boju ilustracije/ printa. Svaka kompozicija ima 3 boje: rozu/ plavu/ neutralnu.
  2. Izaberite da li želite da printamo dizajn na tetra platnu koje ima jače izražene niti tkanja ili posteljnom satenu koji je gladak i gušći. Oba materijala su 100% pamuk, obje podloge radimo duplo (dupli materijal) kako bi fotografije bile još ljepše, ali su materijali drugačije u teksturi.
  3. Podlogu možemo dodatno ukrasiti s pom-pomima u boji kojoj želite (boju pom poma prilagođavamo bojama printa ili nam u napomeni napišite boju koju želite).
  4. U «Napomeni» na kraju kupovine nam ostavite i ime za personalizaciju, a mi ćemo Vam se javiti kroz 1-2 radna dana s prijedlogom dizajna prije izrade ili dogovorom oko izrade ako će ostati još nekih detalja za dogovor.
  5. Ako želite boje prilagoditi sobici ili osobnim željama, a ne nalazite ih u standardnoj ponudi naših ilustracija tada je za Vas opcija: «izrada po dogovoru». Nakon odabrane opcije ćemo se javiti u roku 1-2 radna dana i dogovoriti sve izmjene koje želite i napraviti dizajn po narudžbi.
  6. Podloge za blizance spadaju u kategoriju: «izrada po dogovoru», a dimenzije su: 150x100cm.

Personalizirane proizvode poput ove podloge radimo nakon provedene uplate pa Vas ljubazno molimo da na krajukupovine odaberete virmansko plaćanje.

Recenzije

Još nema recenzija.

Samo logirani kupci koji su kupili ovaj proizvod mogu napisati recenziju.

Unutar Hrvatske pošiljke se isporučuju:

  • BOX NOW paketomatima je dostava potpuno besplatna u promo periodu od 15.04. do 15.05.2024.

Brzo i beskontaktno preuzimanje svoje online narudžbe. Svoj paket možeš preuzeti u odabranom paketomatu 24/7.

U trenutku kada dostavljač isporuči paket u pretinac paketomata, zaprimiti ćete  SMS i e-mail obavijest o paketu. Poruke sadržavaju i PIN šifru za otvaranje ormarića. Unosom koda otvorit će se pretinac s Vašim paketom i tada možete slobodno preuzeti Vaš paket.

Od trenutka zaprimanja poruke s informacijama o isporuci, paket možete preuzeti u roku od 4 dana (96 sati).

Ukoliko ste odabrali opciju “Plati prije preuzimanja” status zaprimljene poruke će biti: ‘’Platite XX.XX EUR kako bi mogli preuzeti pošiljku’’. Jednostavni koraci će Vas odvesti na brzo kartično plaćanje nakon čega dobivate PIN za otvaranje pretinca paketomata. Ova opcija plaćanja nema dodatnih naknada za pouzeće.

  • GLS-om koji vrši dostavu od vrata do vrata, a cijena dostave je 5.5 €. GLS jedino ne dostavlja na manje otoke pa će te pošiljke biti predane HP-u, a iznos dostave je isti.

GLS šalje SMS s vremenom isporuke te se najavljuje pozivom prije preuzimanja.

Naknada za pouzeće prilikom dostave GLS-a je 1.5 € i biti će vidljivo obračunata na kraju kupovine. Načini plaćanja prilikom preuzimanja dostave GLS-a: gotovina i kreditne kartice.

Prag za besplatnu GLS dostavu je 100 eura.

Narudžbe u Njemačku i Austriju se isporučuju GLS-om, a cijena je 10 € (bez opcije pouzeća).

Narudžbe u Sloveniju se isporučuju GLS-om, a cijena je 8.5 € (bez opcije pouzeća).

Koliki je rok dostave?

Odmah dostupni proizvodi obično su dostavljeni već slijedeći radni dan, ne kasnije od 3 dana ako se uzme u obzir vrijeme u danu kad je predana narudžba, količina zaprimljenih narudžba te adresa dostave. Ukoliko neki proizvod treba u doradu vrijeme za izradu se produžuje kao što je navedeno pored opisa proizvoda o čemu ćete biti obaviješteni.

Kako mogu pratiti svoju narudžbu?

Nakon otpremanja pošiljke ćete zaprimiti mail i SMS kurirske službe s brojem pošiljke i linkom za praćenje. Obje dostave službe su obično na dostavi već sljedeći radni dan.

Cijena dostave nije uključena u cijenu proizvoda. Prilikom završavanja kupovine biti će naznačena cijena dostave ili da je dostava besplatna.

Pošiljke dostavljamo GLS-om (5,50 EUR). HP će u istom iznosu dostaviti samo na manje otoke na koje GLS ne vrši dostavu.

GLS šalje SMS i E-mail s vremenom isporuke te se najavljuje pozivom prije preuzimanja dok ćete HP pošiljku možda morati podići u poštanskom uredu.

Narudžbe iznad 70,00 EUR imaju besplatnu dostavu.

Troškovi dostave su transparentni i vidljivi tijekom procesa plaćanja. Nema skrivenih ili dodatnih troškova prilikom naručivanja naših proizvoda ili usluga.

Povezani proizvodi

Nije pronađen nijedan rezultat.

Iz istog kataloga

Nije pronađen nijedan rezultat.