LU trakica i turban PLIŠ

10,00 

LU trakice i turbane karakterizira jako veeeeelika fotogenična LU mašna (16cm), ali možete birati i nešto manju od 12cm.

 • Mašne i trakice su rađene od super rastezljivog toplog pliša u širini 7cm (šira trakica koja dobro prekrije uši).
 • Mašne su punjene vatom pa izgledaju dodatno “pufasto” :))

Trakice moraju biti u rastegu da bi stajale na glavi i držale veliku mašnu dok kapice mogu biti malo veće. Uz opseg trakica i kapica smo dodali i dob djevojčica za lakšu orijentaciju.

NAPOMENA: Veličina turbana u izborniku se odnosi i na veličinu trakice.

Veličine prema godištu i opsegu:

 • 0-2 mj./ opseg 32-36cm (dolazi s manjom mašnom od 12cm)
 • 2-12 mj./ opseg 36-40cm
 • 1-2 god./ opseg 40-46cm
 • 2-8 god./ opseg 46-52cm
 • teens-odrasli/ opseg 52-60cm

1 recenzija za LU trakica i turban PLIŠ

 1. Turban kapa (Potvrđen vlasnik)

  Stigla nam je kapica koju smo naručili kao probu za dalje. S obzirom na cijenu i previše stranica na kojima možemo naručiti kapice,htjeli smo prvo vidjeti što ćemo dobiti da bi naručili koju još. S obzirom na opis odlučili smo se za vas. Kapica je lijepa ali nije ono što ste napisali u opis slike. Naime,mašna je potpuno prazna i niti malo nije pufasta. Također,u opisu narudžbe piše set trakice i turbana,mi smo dobili samo turban. Mislim da bi trebali naglasiti turban ili trakice.

  • Maja Blazek

   Pozdrav i hvala na konstruktivnom komentaru 🙂
   Mašna turbana je prazna dok je mašna trakice punjena, kao što je i na slici. Naime, za to postoji i razlog jer turban ne izgleda tako lijepo s punjenom mašnom zbog drugačije pozicije na glavici, ali ćemo svakako to naglasiti. Žao nam je ako ste mislili da je je riječ o setu jer se mora odabrati varijacija proizvoda: “turban” ili “trakica” pa smo mislili da je to dovoljno jasno, ali ćemo sad svakako uzeti Vaš komentar u obzir i jasnije označiti razlike 🙂

Samo logirani kupci koji su kupili ovaj proizvod mogu napisati recenziju.

Cijena dostave nije uključena u cijenu proizvoda. Prilikom završavanja kupovine biti će naznačena cijena dostave ili da je dostava besplatna.

Pošiljke dostavljamo GLS-om (5,50 EUR). HP će u istom iznosu dostaviti samo na manje otoke na koje GLS ne vrši dostavu.

GLS šalje SMS i E-mail s vremenom isporuke te se najavljuje pozivom prije preuzimanja dok ćete HP pošiljku možda morati podići u poštanskom uredu.

Narudžbe iznad 70,00 EUR imaju besplatnu dostavu.

Troškovi dostave su transparentni i vidljivi tijekom procesa plaćanja. Nema skrivenih ili dodatnih troškova prilikom naručivanja naših proizvoda ili usluga.

Povezani proizvodi

Iz istog kataloga