LU trakica i turban PLIŠ

10,00 

LU trakice i turbane karakterizira jako veeeeelika fotogenična LU mašna (16cm), ali možete birati i nešto manju od 12cm.

 • Mašne i trakice su rađene od super rastezljivog toplog pliša u širini 7cm (šira trakica koja dobro prekrije uši).
 • Mašne su punjene vatom pa izgledaju dodatno “pufasto” :))

Trakice moraju biti u rastegu da bi stajale na glavi i držale veliku mašnu dok kapice mogu biti malo veće. Uz opseg trakica i kapica smo dodali i dob djevojčica za lakšu orijentaciju.

NAPOMENA: Veličina turbana u izborniku se odnosi i na veličinu trakice.

Veličine prema godištu i opsegu:

 • 0-2 mj./ opseg 32-36cm (dolazi s manjom mašnom od 12cm)
 • 2-12 mj./ opseg 36-40cm
 • 1-2 god./ opseg 40-46cm
 • 2-8 god./ opseg 46-52cm
 • teens-odrasli/ opseg 52-60cm

1 recenzija za LU trakica i turban PLIŠ

 1. Turban kapa (Potvrđen vlasnik)

  Stigla nam je kapica koju smo naručili kao probu za dalje. S obzirom na cijenu i previše stranica na kojima možemo naručiti kapice,htjeli smo prvo vidjeti što ćemo dobiti da bi naručili koju još. S obzirom na opis odlučili smo se za vas. Kapica je lijepa ali nije ono što ste napisali u opis slike. Naime,mašna je potpuno prazna i niti malo nije pufasta. Također,u opisu narudžbe piše set trakice i turbana,mi smo dobili samo turban. Mislim da bi trebali naglasiti turban ili trakice.

  • Maja Blazek

   Pozdrav i hvala na konstruktivnom komentaru 🙂
   Mašna turbana je prazna dok je mašna trakice punjena, kao što je i na slici. Naime, za to postoji i razlog jer turban ne izgleda tako lijepo s punjenom mašnom zbog drugačije pozicije na glavici, ali ćemo svakako to naglasiti. Žao nam je ako ste mislili da je je riječ o setu jer se mora odabrati varijacija proizvoda: “turban” ili “trakica” pa smo mislili da je to dovoljno jasno, ali ćemo sad svakako uzeti Vaš komentar u obzir i jasnije označiti razlike 🙂

Samo logirani kupci koji su kupili ovaj proizvod mogu napisati recenziju.

Unutar Hrvatske pošiljke se isporučuju:

 • BOX NOW paketomatima je dostava potpuno besplatna u promo periodu od 15.04. do 15.05.2024.

Brzo i beskontaktno preuzimanje svoje online narudžbe. Svoj paket možeš preuzeti u odabranom paketomatu 24/7.

U trenutku kada dostavljač isporuči paket u pretinac paketomata, zaprimiti ćete  SMS i e-mail obavijest o paketu. Poruke sadržavaju i PIN šifru za otvaranje ormarića. Unosom koda otvorit će se pretinac s Vašim paketom i tada možete slobodno preuzeti Vaš paket.

Od trenutka zaprimanja poruke s informacijama o isporuci, paket možete preuzeti u roku od 4 dana (96 sati).

Ukoliko ste odabrali opciju “Plati prije preuzimanja” status zaprimljene poruke će biti: ‘’Platite XX.XX EUR kako bi mogli preuzeti pošiljku’’. Jednostavni koraci će Vas odvesti na brzo kartično plaćanje nakon čega dobivate PIN za otvaranje pretinca paketomata. Ova opcija plaćanja nema dodatnih naknada za pouzeće.

 • GLS-om koji vrši dostavu od vrata do vrata, a cijena dostave je 5.5 €. GLS jedino ne dostavlja na manje otoke pa će te pošiljke biti predane HP-u, a iznos dostave je isti.

GLS šalje SMS s vremenom isporuke te se najavljuje pozivom prije preuzimanja.

Naknada za pouzeće prilikom dostave GLS-a je 1.5 € i biti će vidljivo obračunata na kraju kupovine. Načini plaćanja prilikom preuzimanja dostave GLS-a: gotovina i kreditne kartice.

Prag za besplatnu GLS dostavu je 100 eura.

Narudžbe u Njemačku i Austriju se isporučuju GLS-om, a cijena je 10 € (bez opcije pouzeća).

Narudžbe u Sloveniju se isporučuju GLS-om, a cijena je 8.5 € (bez opcije pouzeća).

Koliki je rok dostave?

Odmah dostupni proizvodi obično su dostavljeni već slijedeći radni dan, ne kasnije od 3 dana ako se uzme u obzir vrijeme u danu kad je predana narudžba, količina zaprimljenih narudžba te adresa dostave. Ukoliko neki proizvod treba u doradu vrijeme za izradu se produžuje kao što je navedeno pored opisa proizvoda o čemu ćete biti obaviješteni.

Kako mogu pratiti svoju narudžbu?

Nakon otpremanja pošiljke ćete zaprimiti mail i SMS kurirske službe s brojem pošiljke i linkom za praćenje. Obje dostave službe su obično na dostavi već sljedeći radni dan.

Cijena dostave nije uključena u cijenu proizvoda. Prilikom završavanja kupovine biti će naznačena cijena dostave ili da je dostava besplatna.

Pošiljke dostavljamo GLS-om (5,50 EUR). HP će u istom iznosu dostaviti samo na manje otoke na koje GLS ne vrši dostavu.

GLS šalje SMS i E-mail s vremenom isporuke te se najavljuje pozivom prije preuzimanja dok ćete HP pošiljku možda morati podići u poštanskom uredu.

Narudžbe iznad 70,00 EUR imaju besplatnu dostavu.

Troškovi dostave su transparentni i vidljivi tijekom procesa plaćanja. Nema skrivenih ili dodatnih troškova prilikom naručivanja naših proizvoda ili usluga.

Povezani proizvodi

Iz istog kataloga