BIANCA

46,45  (349,98 kn) 59,73  (450,04 kn)

Bijela svečana haljina za djevojčice za posebne prilike poput pričesti i vjenčanja u dužini do gležnja. Gornji dio haljine je trodimenzionalna cvjetna čipka s podstavom a donji dio je gusti muslin koji divno pada. Leđa su otvorena do sredine, a na pojasu je velika mašna koju po želji možete i maknuti.

Haljina se lijepo kombinira uz našu bundicu i  vjenčiće čije boje ćemo prilikom izrade prilagoditi haljini koja je snježno bijela.

NAPOMENE:

  • Haljinu za sad radimo po narudžbu prema poslanim mjerama, ali i uz doradu: poput izmjenu dužine rukava, izmjenu dužine haljine ili veći opseg struka od naših standardnih mjera opisanih niže. Dorade u kroju se nadoplaćuju 4-10€. Za izradu nam treba 2-3 tjedna ovisno o količini zaprimljenih narudžba, a u izradu krećemo nakon provedene uplate. Proizvode rađene po narudžbi ne šaljemo pouzećem, a za dogovore nam se javite na info@lollipop.hr

Recenzije

Još nema recenzija.

Samo logirani kupci koji su kupili ovaj proizvod mogu napisati recenziju.

Cijena dostave nije uključena u cijenu proizvoda. Prilikom završavanja kupovine biti će naznačena cijena dostave ili da je dostava besplatna.

Pošiljke dostavljamo GLS-om (33,00 kn). HP će u istom iznosu dostaviti samo na manje otoke na koje GLS ne vrši dostavu.

GLS šalje SMS i E-mail s vremenom isporuke te se najavljuje pozivom prije preuzimanja dok ćete HP pošiljku možda morati podići u poštanskom uredu.

Narudžbe iznad 500,00kn imaju besplatnu dostavu.

Troškovi dostave su transparentni i vidljivi tijekom procesa plaćanja. Nema skrivenih ili dodatnih troškova prilikom naručivanja naših proizvoda ili usluga.

Povezani proizvodi

Iz istog kataloga