LUCIJA komplet CRVENI

49,00 54,00 

Poseban kompletić za posebne prilike, sadrži:

  1. Suknjicu rađenu u jako efektnoj kombinaciji crvenog tila i crnog satena.
  2. Bella bodi s leptir volanima za kompletiće u baby veličinama 56-86/ ili bijela majica s volanima dužeg i užeg kroja za veće veličine koja se lijepo upaše u suknjicu.
  3. Trakica s velikom LU mašnom, LU šnalica/ špangica ili male mašnice za kečkice koje mogu biti na šnalicama ili gumicama. U napomeni nam možete napisati koji ukras želite ili ćemo mi poslati trakicu za manje djevojčice, a male šnalice za kečkice za veće djevojčice

Veličine kompleta su realne prema komotnima, ali provjerite mjere upisane u tablicu te nam se javite ukoliko ne odgovaraju kako bi Vam izradili komplet po narudžbi. U 90% slučajeva za prvi rođendan se bira veličina 80, ponekad vel. 74 za manje bebe, a veličinu 86 birajte za veće bebe jer su to veličine od 18-24 mj. pa su super i za 2. rođendan i često se biraju kao takve.

OPCIJE NATPISA/ PERSONALIZACIJE: Sami birate natpis po želji. U “Premium ilustracije” spadaju svi kompleksiji natpisi koje radimo u multicolor printu i dvije boje glittera. Jako su efektni, radimo ih i po narudžbi (želji slavljenice ili naručitelja), a boje ilustracija prilagođavamo boji odabranog kompletića te se javimo prije izrade.

NAPOMENA: Personalizirane proizvode radimo isključivo nakon avansne uplate nakon koje se javimo s prijedlogom dizajna prije izrade kako bi bili sigurni da ćete dobiti što ste naručili i htjeli. Za izradu personalizacije nam treba oko 1-2 radna dana.

Recenzije

Još nema recenzija.

Samo logirani kupci koji su kupili ovaj proizvod mogu napisati recenziju.

Unutar Hrvatske pošiljke se isporučuju:

  • BOX NOW paketomatima je dostava potpuno besplatna u promo periodu od 15.04. do 15.05.2024.

Brzo i beskontaktno preuzimanje svoje online narudžbe. Svoj paket možeš preuzeti u odabranom paketomatu 24/7.

U trenutku kada dostavljač isporuči paket u pretinac paketomata, zaprimiti ćete  SMS i e-mail obavijest o paketu. Poruke sadržavaju i PIN šifru za otvaranje ormarića. Unosom koda otvorit će se pretinac s Vašim paketom i tada možete slobodno preuzeti Vaš paket.

Od trenutka zaprimanja poruke s informacijama o isporuci, paket možete preuzeti u roku od 4 dana (96 sati).

Ukoliko ste odabrali opciju “Plati prije preuzimanja” status zaprimljene poruke će biti: ‘’Platite XX.XX EUR kako bi mogli preuzeti pošiljku’’. Jednostavni koraci će Vas odvesti na brzo kartično plaćanje nakon čega dobivate PIN za otvaranje pretinca paketomata. Ova opcija plaćanja nema dodatnih naknada za pouzeće.

  • GLS-om koji vrši dostavu od vrata do vrata, a cijena dostave je 5.5 €. GLS jedino ne dostavlja na manje otoke pa će te pošiljke biti predane HP-u, a iznos dostave je isti.

GLS šalje SMS s vremenom isporuke te se najavljuje pozivom prije preuzimanja.

Naknada za pouzeće prilikom dostave GLS-a je 1.5 € i biti će vidljivo obračunata na kraju kupovine. Načini plaćanja prilikom preuzimanja dostave GLS-a: gotovina i kreditne kartice.

Prag za besplatnu GLS dostavu je 100 eura.

Narudžbe u Njemačku i Austriju se isporučuju GLS-om, a cijena je 10 € (bez opcije pouzeća).

Narudžbe u Sloveniju se isporučuju GLS-om, a cijena je 8.5 € (bez opcije pouzeća).

Koliki je rok dostave?

Odmah dostupni proizvodi obično su dostavljeni već slijedeći radni dan, ne kasnije od 3 dana ako se uzme u obzir vrijeme u danu kad je predana narudžba, količina zaprimljenih narudžba te adresa dostave. Ukoliko neki proizvod treba u doradu vrijeme za izradu se produžuje kao što je navedeno pored opisa proizvoda o čemu ćete biti obaviješteni.

Kako mogu pratiti svoju narudžbu?

Nakon otpremanja pošiljke ćete zaprimiti mail i SMS kurirske službe s brojem pošiljke i linkom za praćenje. Obje dostave službe su obično na dostavi već sljedeći radni dan.

Cijena dostave nije uključena u cijenu proizvoda. Prilikom završavanja kupovine biti će naznačena cijena dostave ili da je dostava besplatna.

Pošiljke dostavljamo GLS-om (5,50 EUR). HP će u istom iznosu dostaviti samo na manje otoke na koje GLS ne vrši dostavu.

GLS šalje SMS i E-mail s vremenom isporuke te se najavljuje pozivom prije preuzimanja dok ćete HP pošiljku možda morati podići u poštanskom uredu.

Narudžbe iznad 70,00 EUR imaju besplatnu dostavu.

Troškovi dostave su transparentni i vidljivi tijekom procesa plaćanja. Nema skrivenih ili dodatnih troškova prilikom naručivanja naših proizvoda ili usluga.

Povezani proizvodi

Iz istog kataloga