MARIS haljina

50,00 

Predivna božićna dječja haljina bogato ukrašena za savršena blagdanska druženja i obiteljska fotografiranja pod okićenom jelkom.

Možete birati između dva model ukrasnog tila: na pahuljice ili na srebrne točkice (u napomeni ostaviti favorita). Kako smo limitirane tilom na pahuljice, a kombinacija za izradu je jako puno uzmite u ozbir da ćete možda dobiti til s jednako divnim srebrnim točkicama. U slučaju izmjene ćemo Vas kontaktirati, a fotkica drugog tila se nalazi na zadnjoj fotografiji.

Tablice mjera uz napomenu da je kroj komotan jer su rukavi jako “na puf” pa je mjera ramena od šava do šava+ 3cm ramena, u struku je gumica koja se širi +8cm.

• Vel. 80-86= širina ramena 20cm/ dužina rukava 28cm/ dužina haljine na leđima 47cm
• Vel. 92-98= širina ramena 22cm/ dužina rukava 32cm/ dužina haljine na leđima 55cm
• Vel. 104-110= širina ramena 24cm/ dužina rukava 35cm/ dužina haljine na leđima 61cm
• Vel. 116-122= širina ramena 26cm/ dužina rukava 38cm/ dužina haljine na leđima 67cm
• Vel. 128-134= širina ramena 28cm/ dužina rukava 42cm/ dužina haljine na leđima 74cm

NAPOMENA: Haljine su i izradi i biti će poslane do 15.12. Radi se veličina po veličina pa ako iamte jednu haljinu će biti poslana ranije od onih koji naručuju obiteljske setove u više veličina.

Recenzije

Još nema recenzija.

Samo logirani kupci koji su kupili ovaj proizvod mogu napisati recenziju.

Cijena dostave nije uključena u cijenu proizvoda. Prilikom završavanja kupovine biti će naznačena cijena dostave ili da je dostava besplatna.

Pošiljke dostavljamo GLS-om (5,50 EUR). HP će u istom iznosu dostaviti samo na manje otoke na koje GLS ne vrši dostavu.

GLS šalje SMS i E-mail s vremenom isporuke te se najavljuje pozivom prije preuzimanja dok ćete HP pošiljku možda morati podići u poštanskom uredu.

Narudžbe iznad 70,00 EUR imaju besplatnu dostavu.

Troškovi dostave su transparentni i vidljivi tijekom procesa plaćanja. Nema skrivenih ili dodatnih troškova prilikom naručivanja naših proizvoda ili usluga.

Povezani proizvodi

Iz istog kataloga