MILA haljina

20,00  (150,69 kn) 25,00  (188,36 kn)

Dječja haljina širokog A kroja rađena je od punijih materijala protkanih srebrnim nitima. Možete birati između haljine bez rukava ili haljine s dugim rukavima. Za ovu haljinu ne morate brinuti da će biti tijesna pa je odličan izbor za poklone.

Mjere haljina su bazirane prema većem broju dvobroja:

  • vel. 80-86= širina ramena 20cm/ dužina rukava 30cm/ dužina haljine 45 cm
  • vel. 92-98= širina ramena 22 cm/ dužina rukava 34cm/ dužina haljine 52 cm
  • vel. 104-110= širina ramena 24 cm/ dužina rukava 38cm/ dužina haljine 61 cm
  • vel. 116-122= širina ramena 26 cm/ dužina rukava 42cm/ dužina haljine 66cm

U slučaju odabira personalizacije svakako ćemo Vam se javiti s primjerom dizajna i dogovorom prije izrade kako bi bili sigurni da ćete dobiti što želite, a u personalizaciju spadaju svi jednostavni oblici: kruna, minnie, ime i sl. Ukoliko želite nešto posebno i kompliciranije javit ćemo se s nadoplatom dorade.

NAPOMENA: Personalizirane proizvode radimo isključivo nakon provedene uplate, ne šaljemo ih pouzećem pa odaberite opciju virmanskog plaćanja.

Haljine su u izradi te će biti poslane 27.11. Ukoliko haljinu trebate ranije navedite datum u napomeni na kraju kupovine.

Recenzije

Još nema recenzija.

Samo logirani kupci koji su kupili ovaj proizvod mogu napisati recenziju.

Cijena dostave nije uključena u cijenu proizvoda. Prilikom završavanja kupovine biti će naznačena cijena dostave ili da je dostava besplatna.

Pošiljke dostavljamo GLS-om (5,50 EUR). HP će u istom iznosu dostaviti samo na manje otoke na koje GLS ne vrši dostavu.

GLS šalje SMS i E-mail s vremenom isporuke te se najavljuje pozivom prije preuzimanja dok ćete HP pošiljku možda morati podići u poštanskom uredu.

Narudžbe iznad 70,00 EUR imaju besplatnu dostavu.

Troškovi dostave su transparentni i vidljivi tijekom procesa plaćanja. Nema skrivenih ili dodatnih troškova prilikom naručivanja naših proizvoda ili usluga.

Povezani proizvodi

Iz istog kataloga