NAVY princess set

39,00 44,00 

Poseban kompletić za posebne prilike, sadrži:

  1. Suknjicu rađenu u tamno plavoj boji tila sa srebrnom pasicom.
  2. Bella bodi s leptir volanima za kompletiće u baby veličinama 56-86/ ili bijela majica s volanima dužeg i užeg kroja za veće veličine koja se lijepo upaše u suknjicu.
  3. Trakica s velikom LU mašnom, LU šnalica/ špangica ili male mašnice za kečkice koje mogu biti na šnalicama ili gumicama. U napomeni nam možete napisati koji ukras želite ili ćemo mi poslati trakicu za manje djevojčice, a male šnalice za kečkice za veće djevojčice

OPCIJE NATPISA/ PERSONALIZACIJE: Sami birate natpis po želji. U “Premium ilustracije” spadaju svi kompleksiji natpisi koje radimo u multicolor printu i dvije boje glittera. Jako su efektni, radimo ih i po narudžbi (želji slavljenice ili naručitelja), a boje ilustracija prilagođavamo boji odabranog kompletića te se javimo prije izrade.

NAPOMENA: Personalizirane proizvode radimo isključivo nakon avansne uplate nakon koje se javimo s prijedlogom dizajna prije izrade kako bi bili sigurni da ćete dobiti što ste naručili i htjeli. Za izradu personalizacije nam treba oko 1-2 radna dana.

Recenzije

Još nema recenzija.

Samo logirani kupci koji su kupili ovaj proizvod mogu napisati recenziju.

Cijena dostave nije uključena u cijenu proizvoda. Prilikom završavanja kupovine biti će naznačena cijena dostave ili da je dostava besplatna.

Pošiljke dostavljamo GLS-om (5,50 EUR). HP će u istom iznosu dostaviti samo na manje otoke na koje GLS ne vrši dostavu.

GLS šalje SMS i E-mail s vremenom isporuke te se najavljuje pozivom prije preuzimanja dok ćete HP pošiljku možda morati podići u poštanskom uredu.

Narudžbe iznad 70,00 EUR imaju besplatnu dostavu.

Troškovi dostave su transparentni i vidljivi tijekom procesa plaćanja. Nema skrivenih ili dodatnih troškova prilikom naručivanja naših proizvoda ili usluga.

Povezani proizvodi

Iz istog kataloga