Rainbow princess set rozi

49,00 54,00 

Poseban dječji kompletić nastao čarolijom iza duge sadrži:

  1. Suknjicu rađenu u tri boje tila s mašnom.
  2. Bijeli bodi u vel. 80 i 86, veće veličine kompletića imaju majicu. U kompletiće je uračunata cijena bodića i majice bez volana zbog veće površine za ilustraciju.
  3. Trakica sa cvjetićima osim ako ne navedene drugu želju poput: LU trakice s velikom mašnom, LU šnalicu/špangicu s velikom mašnom ili manje mašnice za kečkice koje stavljamo na špagnice li gumice.
  4. Natpis s jednorogom koji nosi cvjetnu tiaru, a može se dodati i ime slavljenice po želji.

Uz naodoplatu razlike možete odabrati bilo koju “Premium ilustracija” pod koje spadaju svi kompleksiji natpisi koje radimo u multicolor printu i dvije boje glittera., a prikazani su pod brojem 8. Jako su efektni, radimo ih i po narudžbi (želji slavljenice ili naručitelja), a boje ilustracija prilagođavamo boji odabranog kompletića te se javimo prije izrade.

NAPOMENA: Personalizirane proizvode radimo isključivo nakon avansne uplate nakon koje se javimo s prijedlogom dizajna prije izrade kako bi bili sigurni da ćete dobiti što ste naručili i htjeli. Za izradu personalizacije nam treba oko 1-2 radna dana.

Recenzije

Još nema recenzija.

Samo logirani kupci koji su kupili ovaj proizvod mogu napisati recenziju.

Cijena dostave nije uključena u cijenu proizvoda. Prilikom završavanja kupovine biti će naznačena cijena dostave ili da je dostava besplatna.

Pošiljke dostavljamo GLS-om (5,50 EUR). HP će u istom iznosu dostaviti samo na manje otoke na koje GLS ne vrši dostavu.

GLS šalje SMS i E-mail s vremenom isporuke te se najavljuje pozivom prije preuzimanja dok ćete HP pošiljku možda morati podići u poštanskom uredu.

Narudžbe iznad 70,00 EUR imaju besplatnu dostavu.

Troškovi dostave su transparentni i vidljivi tijekom procesa plaćanja. Nema skrivenih ili dodatnih troškova prilikom naručivanja naših proizvoda ili usluga.

Povezani proizvodi

Iz istog kataloga