Mr. Brown

43,20 

(NAPOMENA: dodaci odijelu nisu uvijek dostupni za slanje odmah po zaprimanju narudžbe jer ih većim djelom radimo po narudžbi u boji odijela i prema opsegu glave)

Malo odijelo za krštenje užeg je kroja rađeno kao kopija odraslih odijela do zadnjeg detalja. Krsni set uključuje:

  • bodi košuljicu koja se kopča na gumbiće s prednje strane, a između nogavica ima drukere kao klasični bodi. Sami birate da li želite košuljicu dugih ili kratkih rukava. Možete birati između: bijelog pamučnog popelina koji je dosta tanji ili off white punijeg pamučnog samta koji je lijepo topli, nježan i rastezljiv rađen za hladnije doba godine. Samt bodi košulju možete vidjeti na fotografijama s cipelicama plave boje.
  • Smeđi sako od (sjajnog) kepera naglašen ovratnikom u smeđem satenu.
  • Smeđe hlače s pravim džepovima, zatvaračem i faldama koje se nastavljaju u zapeglanu crtu. Hlače u pojasu imaju gumicu.
  • Krem leptir mašnu na gumici s regulatorom uz napomenu da leptir mašnu možemo izraditi u boji kojoj želite.

U slučaju personalizacije leptir mašne i izrade dodataka odaberite virmansko plaćanje, jer personalizirane proizvode i one rađene po narudžbi izrađujemo tek prema vidljivoj uplati. Za izradu personalizacije trebamo jedan-dva dana dok za izradu dodataka ukoliko nisu odmah dostupni trebamo do dva tjedna.

Napomena: Cipelice se naručuju odvojeno ovdje.

Recenzije

Još nema recenzija.

Samo logirani kupci koji su kupili ovaj proizvod mogu napisati recenziju.

Cijena dostave nije uključena u cijenu proizvoda. Prilikom završavanja kupovine biti će naznačena cijena dostave ili da je dostava besplatna.

Pošiljke dostavljamo GLS-om (5,50 EUR). HP će u istom iznosu dostaviti samo na manje otoke na koje GLS ne vrši dostavu.

GLS šalje SMS i E-mail s vremenom isporuke te se najavljuje pozivom prije preuzimanja dok ćete HP pošiljku možda morati podići u poštanskom uredu.

Narudžbe iznad 70,00 EUR imaju besplatnu dostavu.

Troškovi dostave su transparentni i vidljivi tijekom procesa plaćanja. Nema skrivenih ili dodatnih troškova prilikom naručivanja naših proizvoda ili usluga.

Povezani proizvodi

Iz istog kataloga