Mr. Cloud s prslukom

46,32  (349,00 kn)

Mali nježni komplet s prslukom za dječake do 18 mjeseci. Komplet za posebne prilike poput krštenja, rođendana, vjenčanja.

  • bodi košuljicu od laganog popelina koja se kopča na gumbiće s prednje strane, a između nogavica ima drukere kao klasični bodi. Dužinu rukava birate sami.
  • Svijetlo sivi prsluk.
  • Svijetlo sive hlače s pravim džepovima, zatvaračem i faldama koje se nastavljaju u zapeglanu crtu. Hlače u pojasu imaju gumicu.
  • Svijetlo siva leptir mašnu na gumici s regulatorom. Ako želite drugu boju leptir mašne napišite nam u odjeljku za informacije za personalizaciju ili u “Napomeni” na kraju kupovine.

U slučaju personalizacije leptir mašne odaberite virmansko plaćanje, jer personalizirane proizvode izrađujemo tek prema vidljivoj uplati.

Napomena: Cipelice se kupuju odvojeno ovdje.

Recenzije

Još nema recenzija.

Samo logirani kupci koji su kupili ovaj proizvod mogu napisati recenziju.

Cijena dostave nije uključena u cijenu proizvoda. Prilikom završavanja kupovine biti će naznačena cijena dostave ili da je dostava besplatna.

Pošiljke dostavljamo GLS-om (5,50 EUR). HP će u istom iznosu dostaviti samo na manje otoke na koje GLS ne vrši dostavu.

GLS šalje SMS i E-mail s vremenom isporuke te se najavljuje pozivom prije preuzimanja dok ćete HP pošiljku možda morati podići u poštanskom uredu.

Narudžbe iznad 70,00 EUR imaju besplatnu dostavu.

Troškovi dostave su transparentni i vidljivi tijekom procesa plaćanja. Nema skrivenih ili dodatnih troškova prilikom naručivanja naših proizvoda ili usluga.

Povezani proizvodi

Iz istog kataloga