Amelie bijela, roza i zlatna

49,00 

Krsni komplet za djevojčice uključuje prekrasnu haljinu rađenu u bogatoj trodimenzionalnoj čipki s trakicom koja ima mašnu od iste čipke. U napomeni nam upišite ako želite da cijela mašna i trakica budu satenske. Odgovarajući truban koji ide uz haljinu također radimo s mašnom od čipke osim ako nam ne ostavite napomenu da želite drugačije, izbor je Vaš.

Boja: bijela/ Champagne (boja šampanjca)/ roza/ zlatna.

Na slici su haljinice bijela, roza i zlatna u kompletu sa “Snow white bundicom”  koja se naručuje odvojeno kao i cipelice koje možete pogledati ovdje.  Haljina u toploj boji šampanjca je u kompletu s “Pelerinom”.

Tablica dimenzija po kojoj možete provjeriti odgovarajuću veličinu:

  • vel. 62 = širina ramena 17 cm/ dužina rukava 22 cm/ dužina haljine 38 cm/ opseg struka 46 cm
  • vel. 68 = širina ramena 19 cm/ dužina rukava 25 cm/ dužina haljine 42 cm/ opseg struka 52 cm
  • vel. 74 = širina ramena 21 cm/ dužina rukava 28 cm/ dužina haljine 46 cm/ opseg struka 58 cm
  • vel. 80 = širina ramena 23 cm/ dužina rukava 30 cm/ dužina haljine 50 cm/ opseg struka 60 cm

Recenzije

Još nema recenzija.

Samo logirani kupci koji su kupili ovaj proizvod mogu napisati recenziju.

Unutar Hrvatske pošiljke se isporučuju:

  • BOX NOW paketomatima je dostava potpuno besplatna u promo periodu od 15.04. do 15.05.2024.

Brzo i beskontaktno preuzimanje svoje online narudžbe. Svoj paket možeš preuzeti u odabranom paketomatu 24/7.

U trenutku kada dostavljač isporuči paket u pretinac paketomata, zaprimiti ćete  SMS i e-mail obavijest o paketu. Poruke sadržavaju i PIN šifru za otvaranje ormarića. Unosom koda otvorit će se pretinac s Vašim paketom i tada možete slobodno preuzeti Vaš paket.

Od trenutka zaprimanja poruke s informacijama o isporuci, paket možete preuzeti u roku od 4 dana (96 sati).

Ukoliko ste odabrali opciju “Plati prije preuzimanja” status zaprimljene poruke će biti: ‘’Platite XX.XX EUR kako bi mogli preuzeti pošiljku’’. Jednostavni koraci će Vas odvesti na brzo kartično plaćanje nakon čega dobivate PIN za otvaranje pretinca paketomata. Ova opcija plaćanja nema dodatnih naknada za pouzeće.

  • GLS-om koji vrši dostavu od vrata do vrata, a cijena dostave je 5.5 €. GLS jedino ne dostavlja na manje otoke pa će te pošiljke biti predane HP-u, a iznos dostave je isti.

GLS šalje SMS s vremenom isporuke te se najavljuje pozivom prije preuzimanja.

Naknada za pouzeće prilikom dostave GLS-a je 1.5 € i biti će vidljivo obračunata na kraju kupovine. Načini plaćanja prilikom preuzimanja dostave GLS-a: gotovina i kreditne kartice.

Prag za besplatnu GLS dostavu je 100 eura.

Narudžbe u Njemačku i Austriju se isporučuju GLS-om, a cijena je 10 € (bez opcije pouzeća).

Narudžbe u Sloveniju se isporučuju GLS-om, a cijena je 8.5 € (bez opcije pouzeća).

Koliki je rok dostave?

Odmah dostupni proizvodi obično su dostavljeni već slijedeći radni dan, ne kasnije od 3 dana ako se uzme u obzir vrijeme u danu kad je predana narudžba, količina zaprimljenih narudžba te adresa dostave. Ukoliko neki proizvod treba u doradu vrijeme za izradu se produžuje kao što je navedeno pored opisa proizvoda o čemu ćete biti obaviješteni.

Kako mogu pratiti svoju narudžbu?

Nakon otpremanja pošiljke ćete zaprimiti mail i SMS kurirske službe s brojem pošiljke i linkom za praćenje. Obje dostave službe su obično na dostavi već sljedeći radni dan.

Cijena dostave nije uključena u cijenu proizvoda. Prilikom završavanja kupovine biti će naznačena cijena dostave ili da je dostava besplatna.

Pošiljke dostavljamo GLS-om (5,50 EUR). HP će u istom iznosu dostaviti samo na manje otoke na koje GLS ne vrši dostavu.

GLS šalje SMS i E-mail s vremenom isporuke te se najavljuje pozivom prije preuzimanja dok ćete HP pošiljku možda morati podići u poštanskom uredu.

Narudžbe iznad 70,00 EUR imaju besplatnu dostavu.

Troškovi dostave su transparentni i vidljivi tijekom procesa plaćanja. Nema skrivenih ili dodatnih troškova prilikom naručivanja naših proizvoda ili usluga.

Povezani proizvodi

Iz istog kataloga